Metode de plata

Zale si Matase va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

  • Plata in sistem ramburs

Toate magazinele online folosesc aceasta metoda. Vanzatorul trimite produsul prin curier/posta cu ramburs si dupa cateva zile primeste contravaloarea lui. Exista si varianta contului colector in care se trimite produsul, angajatul de la posta sau curierul incaseaza contravaloarea si ulterior o depune in contul bancar al vanzatorului.

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata cu cardul te ajuta sa castigi mult timp deoarece poti efectua plati de acasa, de la munca sau din orice locatie in care ai acces la internet. Aceasta metoda este destul de  populara si in ultimii ani s-a raspandit foarte mult la noi in tara.

  • Paypal sau virament bancar, sunt deasemenea metode de plata acceptate. Pentru a le putea folosi, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

Principalele avantaje oferite de folosirea procesorului de plata de la PayPal sunt urmatoarele:


a) Iti asigura returnarea sumei platite in cazul in care nu primesti produsul/serviciul achizitionat. Timp de 45 de zile de la efectuarea tranzactiei ai posibilitatea sa deschizi o disputa impotriva celui care ti-a livrat produsul/serviciul.


b) Nu exista comision de administare/creare a contului.


c) Plata este mai sigura deoarece nu este nevoie sa introduci datele cardului, de fiecare data cand cumperi un produs.


  
  

  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?